2021-06-08 08:11:54• hírek • Refszatmar.eu

KRISZ-munkatársak pünkösdi szolgálata Völcsökön

Nemrég bocsátott el 14 ifjút a Királyhágómelléki Református Egyházkerület Ifjúsági Szövetsége, máris szolgálatba álltak a munkatársak, tevékenykednek gyülekezetükben, egyházmegyei szinten, de most először kerületi szinten is – számolt be lapunknak a SZIKE (Szatmári Református Egyházmegye Ifjúsági Szövetsége) alelnöke Ary Dávid.

„Ádám Zsolt, völcsöki református lelkipásztor meghívására egy különleges érzékszínházat, más néven Láthatatlan színházat vittünk el a gyülekezetnek pünkösd ünnepén. Két aradi és négy szatmári munkatársból álló "alakulatunk" egy teljes napot tölthetett a völcsöki gyülekezetben, együtt az úrvacsorai közösségben.

A Láthatatlan színház sikeresnek bizonyult, a völcsökieknek nagyon tetszett. A különböző életstációk nagy hatással bírtak ifjakra, szépkorúakra egyaránt. Sokan keresik még mindig életükben a választ, kik ők? Mi céllal vannak a világban? Leggyakrabban a halálfélelem az, ami hatást bírt, de ugyanakkor megkönnyebbülést a boldog feltámadás…

Szeretnénk megköszönni a lelkipásztornak, hogy fogadott minket, valamint a völcsöki ifjaknak a szeretetvendégséget, meglepetést, kedves fogadtatást és nem utolsó sorban Kovács Tibornak a szigetlankai református templom gondnokának, hogy elvitt minket (szatmáriakat)” – fogalmazott hálás szívvel és továbbra is szolgálatkészen Ary Dávid.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: